perjantai 29. helmikuuta 2008

Tekemistä viikonlopuksi :)

Hyvää karkauspäivää kaikille! Mä elin aamulla jo Maaliskuuta. Huomenna sitten vasta!
(Taas voi vaan todeta, kuinka nopeasti aika menee...)
Hauskaa, että parillakin kaverillani on tänään synttärit. Voi niitä. Tosin heidät tuntien juhlivat kyllä neljän vuoden edestä. :)

Ite mietin, että jos oikeasti ottaisi viikonlopun kerrankin lepäämisen kannalta. Keräisi voimia ens viikon 6 työvuoroon. Saa nähdä kuin mun käy, aina on kovat suunnitelmat, mutta sit käyki vähä jotenkin toisin ;)

No tässä voisi olla syytä pysyäkkin kotona peiton suojissa:

Pari päivää sitten kävin jälleen shoppaamaassa. Piti mennä vaan ostamaan korvakorut sinne serkun häihin, mutta matkalla oli pakko poiketa Suomalaiseen kirjakauppaan, kun Itäkeskuksessa oli Kuutamolla-alepäivät. Sieltä mukaan tarttui seuraavaa:


Kaveri suositteli tuota Pulkkisen Raja kirjaa ja sattui osumaan silmään. Olen sitä jo vähän alottanutkin. Ei mitään kevyttä luettavaa aiheen kannalta (jonka arvasin kyllä kaverini maun perusteella), mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Toi on käsittääkseni Pulkkisen esikois-teos ja siltä kannaltakin katsoen täytyy arvostaa.

Takakannen teksti:

"Anja Aropolo, 53-vuotias kirjallisuuden professori, on tehnyt Alzheimerin tautia sairastavalle miehelleen lupauksen; hän auttaa miestä kuolemaan sitten, kun tämä ei enää muista. Vhä vähältä mies riisuutuu muistoistaan ja Anjan pitäisi lunastaa raskas lupauksensa.

Samaan aikaan toisaalla Anjan sisarentytär, lukiolaistyttö Mari rakastuu kaikella nuoruuden voimalla äidinkielenopettajaansa, joka yllättäen vastaa Marin tunteisiin. Heidän epäsovinnaisessa suhteessaan valta, halu ja vastuu sekoittuvat toisiinsa ja hämärtävät oikean ja väärän rajat.

Kuinka paljon vastuuta voi toisesta ihmisestä ottaa? Kuka meidän ääriviivamme piirtää? Voivatko laki, oikeintoimiminen ja halu langeta koskaan yksiin ihmiselämässä?"

Tommy Tabermanin - Kirje nuorelle rakastajalle- kirjan ostin 3e alelaarista ihan vain, koska en ole hänen tekstiään koskaan aivan kunnolla lukenut, tietenkin jotain pieniä runoja ym, mutta mutta..

Sitten kirjoista neuleisiin.

Tälläinen "mytty" odottaa mua:

Saa nähdä tuleekos tästä isona mitään ja ennenkaikkea millä aikataululla. Voisinkin mennä tekemään asian edistymiselle jotain.

Hei, Jos joku kauemmin aikaa bloggeroinut haluaisi vielä kilttinä neuvoa mulle, kuinka saan blogiini liitettyä nappeja niin olisin kovin kiitollinen. Olen yrittänyt kaikkea, mutta en saa niitä mitenkään näkymään kunnolla! :/ Piti siirtää vanha kävijälaskuri tänne ja pitää kisa 9000kävijän johdota, mutta tais jäädä johonkin muuhun ajankohtaan.

Levollista viikonloppua ja maaliskuun alkua!

2 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ollaanpas me nyt samiksia, kun minäkin luen tuota Rajaa. Hyvä se on, kertakaikkiaan. Ei ole pitkään aikaan tullut vastaan mitään näin monitahoista ja hyvin kirjoitettua kirjaa, joka vielä samaan aikaan tempaa juonen puolesta mukaansa.

Minä laitoin laskurin näin: lisää sivuelementti, HTML/JavaScript ja sitten vain kopioin koodin vanhasta blogista uuteen. Siinä tuli mukana vanha kävijämääräkin.

Nappeja mulle ei juuri olekaan, mutta esim. lankahamsterinapin laitoin muuten samoin mutta valitsin sivuelementiksi tekstikentän (muistaakseni).

Kokeile näitä ja jos ei onnistu, kysy sitten joltain viisaalta ;o)

Taija K kirjoitti...

Laitoin sulle postia tulemaan tänään ;o)