lauantai 23. helmikuuta 2008

Minäkin muutin!

Mäkin kerkesin kyllästyä (lähinnä kuvanlisäys) ongelmiin vuodatuksessa, vaikka bloggailu on viime aikoina jäänytkin aika vähälle. Päätin siis minäkin muuttaa blogini tänne bloggerin puolelle, kun kaikki muutkin! Harmittaa hiukan, koska kuten todella moni on todennut oli vuodatuksessa puolensa. Saa nähdä kuinka tää bloggerin käyttö lähtee käyntiin. Yksi syy muutamiseen tänne, on ihan vaan se, että ajatus bloggaamisen alottamisesta tavallaan alusta tuntuu mukavalta.

Viikonloppu on töistä vapaata. Ihan outoa. Ei melkeinpä tietäisi, mitä tehdä. Millonkohan viimeksi mulla on ollut tämä ongelma? No, olen tästä pikkuhiljaa lähdössä tuttuni kaukalopallo ottelua katsomaan. Niillä alkaa siellä välierät. Illalla varmaan tyttöporukalla ulos iltaa istumaan. Sunnuntaina siivousta. Jee.

Uusimmassa Modassa, jota kaupassa hiukan selailin, oli tosi kivan oloinen tunikan malli.
Täytyy vaan miettiä, mistä langasta sen voisi tehdä.
Aloitin jo yhtä tunika toppia Novitan Rose Mohairista, mutta mulla meni hermot siihen lankaan jo ihan heti alkumetreillä. Hyi.
Sitten yksi minkä tarvitsisin olisi jonkuntapainen polero uuden mekoni kanssa serkkuni häihin. Helpohkoja ohjeita?

Äh, turhauttaa hiukan neulomukset (ja vähän kaikki muukin) taas tällähetkellä. Eiköhän se siitä kunhan vaan keksisi jonkun oikeasti kivan ja käyttökelposenkin mallin, mitä tehdä. Nyt väsään vain jotain tylsiä sukkia, koska kuten Taijakin totesi telkkua katellessa pitää olla jotain kädessä ja neulomukset on sentään terveellisempää kuin suklaa tai muut herkut ;)

Vaan, empäs nyt jaarittele enempää!
Kivvaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Jahas, muuttopuuhia sielläkin ;o)
On kyllä ollut pieniä alkuvaikeuksia, mutta onneksi kysyvä saa aina neuvoja täällä blogistaniassa. Vai pitäisikö se kirjoittaa isolla, onko oikein paikan nimi? Heh, kukaan muu kuin äikän ope ei varmaan mieti tuollaisia.

Siitäpä tuli mieleeni yksi muu asia, mutta sitä en kirjoita tänne vaan naputanpa viestiä Facebookiin sulle ;o)

Sini kirjoitti...

Jaaha! Tervetuloa Bloggeriin ;). Ja Taija K:lle terveisiä että mie mietin kanssa tuota Blogistania-asiaa, ite oon päätynyt isoon aloitukseen =D.